Over ons

Over ‘t Stoepje bakker Freddy

Al 30 jaar is ’t Stoepje Bakker Freddy actief in het bakkers vak. Het begon allemaal toen hij met een collega bakker meeging naar de markt. Dat beviel zo goed, dat hij al snel plekken overnam en eigen markten erbij zocht. Inmiddels is Freddy getrouwd, heeft hij 3 zonen en 1 dochter en verkoopt nog 4 dagen in de week heerlijke broden op de markt.  

De passie van de markt

Het is vooral de markt wat zijn werk zo bijzonder maakt. “Het gesprek dat ik heb met mijn klanten maakt het voor mij zo mooi. Daardoor ben ik niet alleen de bakker, maar zo creëer ik ook een band met mijn klanten. Als ’s ochtends de wekker gaat kijk ik daar al naar uit.” Volgens Freddy doet een echte koopman alles voor zijn klant “Wij denken nooit in problemen, maar alleen in oplossingen”. Bij ’t Stoepje bakker Freddy staat kwaliteit, assortiment en vriendelijkheid iedere dag voorop. Je kunt dan ook bij hem terecht voor de lekkerste producten. 

Wat is voor bakker Freddy het mooiste moment van de dag? 

“Het mooiste moment van de dag is wanneer ik ‘s morgens de markt op kom rijden. De vrachtwagen zit dan nog vol met heerlijke broden en koeken, klaar om uitgestald te worden. Wanneer het dan langzaam licht wordt, ik de vogels hoor fluiten en langzaam merk dat het dorp wakker wordt, krijg ik er helemaal zin in”.